Primavera a Tornafort

Juntament amb la tardor aquesta és l’estació més bonica per gaudir del Pirineu. Durant la primavera el paisatge es vesteix de verd, esclata la floració i els rius baixen plens degut al desglaç i les pluges.

Junto con el otoño esta es la estación más bonita para disfrutar del Pirineo. Durante la primavera el paisaje se viste de verde, estalla la floración y los ríos bajan caudalosos debido al deshielo y las lluvias.

A Tornafort tenim els prats florits i plens de vida. El matiner xivarri de les orenetes ens indica que allà fora l’activitat faunística és frenètica. Amb les flors i el bon temps han tornat els insectes i les aus. Els dies asolellats podem trobar petits rèptils prenent el sol sobre els murs de pedra. Els amfibis prefereixen sortir els dies de pluja a realitzar les seves activitats. La majoria d’espècies de l’entorn aprofitaran l’abundància d’aquests mesos per portar una nova generació al món.

En Tornafort tenemos los prados floridos y llenos de vida. El temprano alboroto de las golondrinas nos indica que allí fuera la actividad faunística es frenética. Con las flores y el buen tiempo han vuelto los insectos y las aves. Los días soleados podemos encontrar pequeños reptiles tomando el sol sobre los muros de piedra. Los anfibios prefieren salir los días de lluvia a realizar sus actividades. La mayoría de especies aprovecharán la abundancia de estos meses para traer una nueva generación al mundo.

La primavera és l’època ideal per gaudir de la natura i fer senderisme. És l’estació del ràfting i dels esports d’aventura. I també és el millor moment de l’any per gaudir del jardí de Casa Baró.

La primavera es la época ideal para disfrutar de la naturaleza y realizar senderismo. Es la estación del rafting y de los deportes de aventura. Y también es el mejor momento del año para disfrutar del jardín de Casa Baró.

 

Nova web de Casa Baró

Benvinguts a la nova web de Casa Baró. Calia una renovació i hem aprofitat per obrir nous perfils a facebook i twitter. Us convidem a seguir-nos.

En aquest espai compartirem activitats, fotografies, esdeveniments, experiències, ofertes i tota l’actualitat de Casa Baró i Tornafort.

Us agraïm la confiança!

******************************

Bienvenidos a la nueva web de Casa Baró. Hacía falta una renovación y hemos aprovechado para abrir nuevos perfiles en facebook y twitter. Os invitamos a seguirnos.

En este espacio compartiremos actividades, fotografías, eventos, experiencias, ofertas y toda la actualidad de Casa Baró y Tornafort.

Os agradecemos la confianza!

Tornafort

Tornafort