Activitats

Activitats a Tornafort

A Tornafort es pot fer senderisme i BTT, escoltar la brama dels cérvols, observar les magnífiques aus de l’entorn o passejar sota la Via Làctia.

Des de Casa Baró et fem unes propostes durant la teva estada:

***

***

img-20230119-wa0009-1

***

Activitats al Pallars

El Pallars Sobirà és un territori d’alt interès paisatgístic, ornitològic i astronòmic. Capital dels esports d’aventura. Terra de neu i de bolets.

 La comarca ofereix multitud d’activitats durant tot l’any.

  • Senderisme: El Pallars Sobirà compta amb una àmplia xarxa de senders, antics camins veïnals recuperats que permeten recórrer tot el territori. Hi ha caminades per a tots els gustos i nivells. Des de fàcils excursions familiars fins a exigents rutes d’alta muntanya. Sols o acompanyats d’un guia que us ajudarà a descobrir les meravelles de l’entorn.

***

  • Esports d’aventura: El Pallars Sobirà és la comarca ideal per a practicar esports d’aventura i activitats a l’aire lliure. Aquí trobaràs multitud d’empreses especialitzades en ràfting, piragüisme, escalada, barranquisme, BTT, marxes a cavall, raquetes de neu,…

***

  • Esquí: A l’hivern el blanc és l’esport preferit. La comarca disposa de quatre estacions, Port-Ainé, Espot-Esquí, Tavascan i Baqueira, a més d’innombrables itineraris per a practicar l’esquí de muntanya.

***

  • Activitats culturals: El Pallars és un territori històric fascinant, amb un calendari replè de festivitats, tradicions i esdeveniments. Falles, raiers, fires ramaderes, aplecs, minairons, museus, visites guiades, l’oferta cultural és molt extensa i variada.

Demaneu més informació al realitzar la vostra reserva. 

RESERVES +34 689 130 020

info@casabaro.com

***