Mesures excepcionals COVID-19

Comencen a suavitzar-se les restriccions del confinament i a poc a poc recuperem les nostres activitats habituals. Si tots ho fem bé i anem amb precaució podrem gaudir d’aquest estiu amb els nostres.

Amb els viatges internacionals molt limitats i en aquest context pandèmic, el turisme rural i de proximitat es presenta com a una opció molt atractiva. Lluny de les aglomeracions de la ciutat i en un entorn natural, les cases de lloguer íntegre són les que ofereixen més seguretat.

A Casa Baró volem que quan reserveu la vostra estada ho feu amb tota la tranquil·litat. Seguint les recomanacions de l’administració hem establert mesures preventives excepcionals en el nostre protocol habitual de neteja i desinfecció. Hem reduït la decoració i hem retirat tots els elements prescindibles. A la casa hi trobareu gel desinfectant, pautes de seguretat i els telèfons d’emergència i dels centres de salut propers. Oferim la possibilitat de pagament en línia i a l’arribada us rebrem amb mascareta i seguint els protocols establerts.

Us informarem més detalladament de totes aquestes mesures abans de confirmar la vostra reserva. Si necessiteu informació addicional sobre la comarca, itineraris, activitats, recomanacions, demaneu-la sense cap compromís i us la facilitarem per mail o altres formes en línia.

Ho tenim tot a punt. Us esperem!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s